D.O.T.A., jocul video al copilariei mele

Jocul video al copilariei mele a fost D.O.T.A. ce vine de la Defense of the Ancients.

Este un joc de strategie alcatuit din 2 tabere, cei buni (Alliance) si cei rai (Scourge); unde se alegeau cate 5 eroi pentru fiecare tabara dintr-un total de 110. Apoi trebuia ca cele 2 factiuni sa se omoare intre ele pana una din ele prinde mai mult avantaj sa-i poata termina pe oponenti. Un meci dura cam o ora in medie ceea ce era un lucru bun in jocurile video din perspectiva timpului alocat spre deosebire de faimosul World of Warcraft unde stateai cel putin o luna sa-ti cresti un caracter.

Tin minte ca jucam zi si noapte, voiam sa fiu cel mai bun si ajunsesem printre primii din Romania, participasem la multe LAN-uri si eram destul de cunoscut in lumea aceasta virtuala.

Castigasem respect si consideratie din partea jucatorilor, ce-i drept dezvoltasem o abilitate ce impunea un anumit comportament din partea celorlalti jucatori.

Pe atunci  credeam ca asta mi-e destinul, si nu doar eu credeam asta, aveam si cativa prieteni care ma impingeau, dar pe cealalta parte aveam familia care ma indemna sa ma las de jocuri. Pana la urma m-am lasat presat de facultate, plecatul din orasul natal si de dorinta de dezvoltare personala.

 

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>