Drone: Shadow Strike, unul dintre cele mai tari jocuri pentru smartphone

Deja nu mai discutam despre drone ca despre niste ciudatenii SF pe care numai prin filme si desene animate le vedeam. Dronele au intrat in viata noastra, se dovedesc utile atat pentru civili, cat si pentru armata. Pot distruge tinte aflate in miscare, pot detecta anumiti fugari, pot sa faca supraveghere „nevazuta” sau pot chiar transporta oameni si… pizza. Producatorii de jocuri s-au folosit si ei de tehnologia deosebita a dronelor, dar intr-un fel mai creativ.

Au inventat un joc, Drone: Shadow Strike, in care copiii, cei care sunt disperati dupa astfel de jocuri, dar si tinerii pot sa controleze o drona si sa ajute soldatii de jos, de pe Pamant, sa treaca prin orasele invadate de inamici. Cel mai bun joc de acest fel de la ora actuala, Drone: Shadow Strike are o grafica foarte buna, e in 2D, este foarte greu de jucat si toate masinariile si bombele chiar sunt foarte realiste. Combinand partea free cu partea de cumparaturi de gaming, Drone: Shadow Strike are in total vreo sapte drone pe care le poti cumpara cu banii „economisiti”, castigati prin misiunile facute cu drona de „supraveghere si atac”. Patru tipuri de arme-de la rachete la tunuri, patru zone si 24 de misiuni, cam asa s-a prezenta pe scurt cel mai tare joc al momentului, in care trebuie sa fii foarte iscusit sa poti rezista mai mult de doua-trei niveluri. Tinta jocului este sa devii Master General si sa inveti sa conduci si sa distrugi inamicii de la sol cu drona. Ghidajul convoaielor americane e destul de usor daca inveti sa stapanesti drona cu degetele, pentru ca, nu-i asa, smartphone-urile au touchscreen ideal pentru astfel de jocuri de strategie. Totul e sa te pozitionezi corect deasupra obstacolelor intalnite in cale de convoi si sa faci „partie” pentru americanii dornici sa ajunga cu bine la finalul misiunilor impuse de sefi.

Interesant si greu de lasat din mana, jocul cel mai bun pe 2014 pentru dispozitive mobile e facut de niste programatori indieni din Anglia si e destul de promitator pentru versiunile ce vor veni.

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>