Jocuri de societate

jocuri-de-societate

Este o obisnuinta pentru noi, de fiecare data cand ne intalnim sa ne jucam cateva jocuri de societate. Ne jucam cateva partide de carti, cateva partide de sah, cateva jocuri de table si rummy. Eu si iubitul ne desfatam macar doua ore cu aceste jocuri de societate de fiecare data cand ne intalnim. Ne face o deosebita placere sa jucam si pe sume de bani, ne impulsioneaza si mai tare sa fim mai buni si sa castigam partidele.

Aceste jocuri de societate sunt extrem de utile pentru noi mai ales in perioada iernii, cand este frig afara si ne intalnim in casa la un pahar de vin fiert si cateva partide din fiecare joc. Ne intaratam si ni se pare ca petrecem cateva clipe minunate, fiecare incearca sa fie cat mai bun pentru a castiga miza care este formata din cativa lei noi si pentru a il impresiona pe celalalt.

Imi face o deosebita placere sa ne intalnim in confortul locuintei mele sau in locuinta lui si sa jucam cate ceva care ne stimuleaza intelectual. Cateodata, mai completam cate un rebus si o cateva integrame impreuna sau citim cate ceva din ziar. Lui ii plac ziarele cu stiri mondene, iar mie imi plac revistele cu retete culinare, cu sfaturi legate de infrumusetare sau legate de viata vedetelor din strainatate, cu sfaturi legate de vestimentatie si machiaj. Avem caracterele apropriate, suntem doua persoane vesele si dinamice, inteligente si carismatice si ni se pare ca formam un cuplu modern, placut.

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>