Jocurile pe calculator

jocuri-pe-calculator-marioToti dintre noi am avut la un moment dat un joc pe calculator, pe care l-am jucat la nesfarsit. Imi amintesc ca eram in clasele mici si la ora de informatica ne lasa profu sa ne jucam. Mama ce imi mai placea Prince. Un joc antic, care poate acuma nu il mai joaca mai nimeni. Si cum acasa nu aveam calculator, ma ceream de la ai mei la cate o ora la net caffee ca sa stau sa joc Prince.

Dupa asta a urmat Mario. Din cate stiu astia exista si azi, dar intr-o forma mai avansata. Si Mario am jucat. In echipa cu fratele meu.  Si vai, ce ma enervam daca nu castigam. El mereu era mai bun decat mine la jocurile asta. Si culmea e ca si tata se mai juca din cand in cand. Mama insa nu s-a apropiat de calculator deloc. Nici acum nu cred ca stie cum se deschide. Evident ca azi jocurile sunt altfel. Sunt jocuri in 3D, jocuri de strategie, jocuri poentru fetite, pentru baieti, logice si inca o gramada, sa ai de unde alege. Si daca stau sa ma gandesc pare un pic periculos sa dai peste un joc din asta super fain. Risti sa devi dependent de jocul ala. Nu mai faci nimic altceva, numai stai cu ochii tinta in monitor si joci jocul ala pana il termini. Si apoi daca tot esti dependent il iei de la inceput.

Asa nu e ok sa te joci. Eu mereu am avut norocul sa ma plictisesc repede de orice joc. Ma jucam o perioada si niciodata nu ma chinuiam sa trec de nivelul cel mai greu .Il chemam ori pe fratele meu, ori mai tarziu pe sotulica. Nu am eu rabdare sa stau sa incerc tot felul de chestii pentru a ajunge la un nivel mai mare. Mi se pare ca imi pot umple timpul si cu altceva. Jocurile pe calculator sunt pentru mine mai mult de relaxare, mai mult asa sa ma distrez.

 

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>